Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

X- MEN : ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ (X-MEN : APOCALYPSE)




  Η νέα ταινία Χ-ΜΕΝ σε σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ έρχεται στους κινηματογράφους τον Μάιου του 2016. Το τρέιλερ έχει διαρρεύσει σε κρυφή λήψη από το Comic Con και όλοι αναμένουν σε λίγο διάστημα να υπάρξει και η επίσημη διανομή του. Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει πολλές και θεαματικές. 

  Στην νέα ταινία, λοιπόν, θα δούμε τον καθηγητή Ξαβιέ να βρίσκει σιγά -σιγά τα μέλη τής γνωστής μας ομάδας σε νεαρή, βέβαια, ηλικία, αλλά και μαζί να έρχονται αντιμέτωποι με έναν αρχαίο μεταλλαγμένο τον "Αποκάλυψι" , ο οποίος θα σκλαβώσει την ανθρωπότητα, για να κυριαρχήσει το ανώτερο είδος τών μεταλλαγμένων, όπως επιτάσσει η θεωρία της εξέλιξης. Και για αυτές του τις πεποιθήσεις είχε θαφτεί στην αρχαία Αίγυπτο. Όμως, κάποιος τον ελευθερώνει...


Μετά την ταινία Χ-ΜΕΝ : Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος, η ταινία που θα έβγαινε θα έπρεπε να είναι μοναδική είχε ειπωθεί και έτσι φαίνεται.

 Πρωταγωνιστούν:






























  







& η Τζέννιφερ Λώρενς -Μυστικ





Ενώ στην ομάδα ηθοποιών υπάρχει και ο 
Τζος Χέλμαν ως Ουΐλλιαμ Στράυκερ (ο στρατηγός που μισεί τους μεταλλαγμένους, ο οποίος και όπως είδαμε στην δεύτερη ταινία τής πρώτης τριλογίας έβαλε στον Λυκομάτη (Γούλβεριν) το αδαμάντινο  στον σκελετό του.

Η ταινία αναμένεται 27 Μαΐου 2016 στις ΗΠΑ
 και  (ελπίζουμε) 26 Μαΐου 2016 στις ελληνικές αίθουσες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου