Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ! (ONCE UPON A TIME ΤΑ ΝΕΑ ΩΣ ΤΩΡΑ)




   Το «ΜΙΑ ΦΟΡΑ κι έναν καιρό» επιστρέφει στις 27 Σεπτεμβρίου με την 5η περίοδο τής σειράς, μετά τις συναρπαστικές τελευταίες στιγμές του φινάλε του τέταρτου κύκλου, που άφηνε την Έμμα (Tζέννιφερ Μόρρισων) να κυριεύεται από το κακό και την μαύρη αύρα τού Στιλέτου τού Σκοτεινοτάτου.

Εξελληνισμένο Τρέιλερ τής πορείας της ως εδώ
όπως παρουσιάστηκε στο Comic Con 2015 :





Ήδη έχουν κυκλοφορήσει  στιγμιότυπα τού νέου κύκλου με την Έμμα να είναι κυριευμένη από το Κακό. Καθώς επίσης και η παρουσιάση ενός νέου προσώπου από τον κόσμο των παραμυθιών τής Ντίσνεϋ και αυτή είναι η Γενναία Μερίντα και ξεκαθαρίστηκε ότι θα διατηρηθεί στον χαρακτήρα η πιστότητα στην ταινία και το μόνο που θα αλλάξει θα είναι τα μετέπειτα γεγονότα.

Είναι ο πρώτος χαρακτήρας τής Pixar που εισάγεται στην σειρά και ο ένας εκ των δημιουργών τής σειράς, Έντουαρντ Κίτσις προσέθεσε: «αν δεν είναι ο αγαπημένος σας νέος φετινός χαρακτήρας, δεν θα ξέρω, τι να πω.» 
«Είναι ένας ήρωας που αγαπήσαμε...» συμπλήρωσε ο Άνταμ Χόροβιτς «... από τότε που είδαμε την ταινία. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που την συμπεριλαμβάνουμε στην σειρά. Θα σας δώσουμε μία γεύση τού τι επακολούθησε των γεγονότων μετά το τέλος τής ταινίας και το πώς οι δρόμοι της διασταυρώνονται με τους ήρωες τής σειράς.»

(εξελληνισμένη αφίσα τής ταινίας)

(η Έημυ Μάνσων ως Μερίντα)

  Η Μερίντα θα είναι η πρώτη που θα δει την Έμμα μετά από όσα συνέβησαν και την κυρίευσή της από το Σκότος. Όλα αυτά θα δούμε στο μισό τής σεζόν, μαζί με το ταξίδι για την ανεύρεση τού Μέρλιν, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είναι ο Μάγος (το αντίπαλον δέος τού Σκοτεινοτάτου) και ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει την Έμμα. Η ιστορία τού Κάμελοτ,( μιας και ήδη έχουμε Λάνσελοτ, Αρθούρο και από ακρόαση έχουν περάσει ηθοποιοί για την Γκουΐνεβιρ και τον Μέρλιν) φαίνεται ότι θα αναδιπλωθεί παράλληλα με της Μερίντας σε αυτή την πορεία τής σειράς.

Δείτε την Μερίντα στο εξελληνισμένο στιγμιότυπο:



   Η Ρεμπέκκα Μάντερ ( Ζελίνα, η οποία φαίνεται ότι θα προκαλέσει και πάλι φασαρίες στους αγαπημένους ήρωες) και ο Σων Μαγκουάιρ (Ρομπέν των Δασών) προβιβάστηκαν σε μόνιμους συμπρωταγωνιστές ενώ ο Μάικλ Σόκα (Ουΐλ Σκάρλετ) φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει στην σειρά, προφανώς θεωρείται ότι δένεται το γεγονός με την σειρά παρακλάδι "Μια φορά κι έναν καιρό: στην Χώρα των Θαυμάτων" και όταν ο Λαγός ήρθε να τον πάρει από το Στόρυμπρουκ

  Από όσο φαίνεται πάντως, η Έμμα θα περάσει μία διαδικασία, πριν γίνει πλήρως Σκοτεινή, θα έρθει αντιμέτωπη με τον εαυτό της και από όσο φαίνεται  θα βρεθεί με τον Σκοτεινότατο- Ράμπελστίνσκιν, ο οποίος μπορεί να έγινε καλός στο φινάλε τής 4ης περιόδου, αλλά φαίνεται ότι παραήταν καιρό ο Σκοτεινότατος και δεν αποκολλήθηκε εντελώς η φύση του από το Στιλέτο με τις υποθέσεις να τον θέλουν να εκπαιδεύει την νέα Σκοτεινοτάτη.



Εξελληνισμένο Απόσπασμα τής αρχής τού 5ου Κύκλου:




Όλα θα φανούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου