Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΗΣ MARVEL - DEADPOOL




Οι φαν αδημονούσαν για την ταινία αυτή, μιας και ο ήρωας της Μarvel είχε χάσει το γόητρό του στην πρώτη εμφάνισή του στην ταινία «Χ-ΜΕΝ η αρχή : ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ». Μετά από διαρροή στιγμιοτύπων πιλότου για ταινία πριν χρόνια, η εταιρεία έβαλε μπρος και η ταινία είναι έτοιμη, ο Σφαγέας, πιο γνωστός ως Ντεντπουλ, είναι έτοιμος για τους κινηματογράφους, και με τον χαρακτηρισμό του από τα κωμικ ώς "ο μισθοφόρος με το μεγάλο στόμα" η ταινία δεν θα ήταν κάτι άλλο πέραν ακατάλληλης για ανηλίκους κάτω των 13.  Μόνο με τέτοιες προδιαγραφές ένας τέτοιος ήρωας μπορεί να μεταφερθεί στην οθόνη. Η αθυροστομία του και οι τόνοι αίματος που αφήνει πίσω του, καθώς και η "ιδιαίτερη" ηθική του θα σας δείξουν την οπτική αυτού του αντι-ήρωα των κώμικ.


ΠΛΟΚΗ:

   Σε μία προσπάθεια να γιατρευτεί από τον καρκίνο, ο πρώην μυστικός πράκτορας των ειδικών δυνάμεων, Γουέηντ Γουΐλσων (Ράυαν Ρέυνολτς) υποβάλλεται σε ένα πείραμα, το οποίο τον αφήνει με την ικανότητα ταχείας επούλωσης, παραμορφωμένο δέρμα και ένα πιο "μαύρο" χιούμορ. Με αυτά για όπλα του και με μια νέα μυστική ταυτότητα ο Γουέηντ θα κυνηγήσει αυτόν που του κατέστρεψε την ζωή.

ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ ΤΡΕΪΛΕΡ


Η ταινία αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2016 στις ΗΠΑ, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα για την ελληνική έξοδο στις αίθουσες ημερομηνία. Θεωρητικά, ελπίζουμε όπως όλες οι υπερηρωικές να είναι όμοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου