Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Τα Παιχνίδια επιστρέφουν με μία ακόμα Ιστορία! (toy story 4 news)


   Τα παιχνίδια επιστρέφουν με μία ακόμα ιστορία! Στο συνέδριο τής Ντίσνεϋ D23 ο Τζων Λάσσετερ, υπεύθυνος δημιουργικού τμήματος επισημοποίησε την 4 ταινία των αγαπημένων ηρώων, δηλώνοντας ότι η τέταρτη ταινία θα είναι ανεξάρτητη από την πλοκή τής πρώτης τριλογίας, που είχε να κάνει με την αλληλεπίδραση των παιχνιδιών και του κόσμου των ιδιοκτητών τους· «θα είναι μία ιστορία αγάπης με τον Γούντυ -και να τα νέα- την Μπο Πηπ.»




  Αυτό είχε δοθεί σαν μέρος τής ιστορίας τού Γούντυ στις δύο πρώτες ταινίες, όταν το ρομάντζο τους φαινόταν να μεγαλώνει. Η τρίτη ταινία μάς πληροφόρησε ότι η Μπο Πηπ, όμως, στο πέρας των χρόνων είχε καταλήξει μακριά από την παρέα των παιχνιδιών τού Άντυ.
























«Είναι κάτι που δεν κάναμε ποτέ πριν με την "Ιστορία τών Παιχνιδών"» συμπλήρωσε ο Τζων Λάσσετερ «Στην Πίξαρ και την Ντίσνεϋ κάνουμε συνέχειες ταινιών μόνον όταν έχουμε βρει μια ιστορία καλύτερη ή όσο καλή ήταν και η πρωτότυπη. Αυτός είναι ο κανόνας μας.» επεσήμανε. «Δεν το κάνουμε μόνο για τα λεφτά· πρόκειται για ιστορίες, αυτό κάνουμε.»

   Προκαλεί, βέβαια, εντύπωση το πώς αποφάσισαν να φέρουν και πάλι στο προσκήνιο τα παιχνίδια, μιας και πριν λίγο καιρό είχε ειπωθεί από τον σκηνοθέτη σκηνοθέτη των προηγούμενων δύο ταινιών και αρμολογητή εικόνας τής πρώτης, ότι δεν υπήρχαν πλάνα για τέταρτη ταινία. Και την Ντίσνεϋ να αρκείται σε μικρές ολιγόλεπτες ιστορίες των παιχνιδιών στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση.

   Η ταινία είναι προγραμματισμένη για το 2017, ενώ αναμένονται σύντομα και οι υπογραφές των ηθοποιών πού δάνεισαν τις φωνές τους στην πρωτότυπη, αμερικάνικη διανομή τής ταινίας, όπως του Τωμ Χανκς ως Γούντυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου