Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΥ



   Στο συνέδριο D23, την επίσημη λέσχη φίλων τής Ντίσνεϋ, παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες η ταινία «Ψάχνοντας την Ντορυ».
12 Xρόνια μετά την ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο» ἡ Pixar και η Disney επιστρέφουν με την συνέχεια, που όλοι περίμεναν. Αντί ο τίτλος να είναι «Ψάχνοντας τον Νεμο 2», όμως, τώρα έχουμε να "ψάξουμε" την Ντόρυ, ο αγαπημένος ρόλος μικρών και μεγάλων είναι εδώ.

Έγινε προβολή αποσπασμάτων τής ταινίας, που εκστασίασαν το κοινό, ενώ η Nτίσνεϋ δημοσίευσε την ακόλουθη φωτογραφία, λίγες ώρες μετά:


ΠΛΟΚΗ: 
   Έξι μήνες μετά τα γεγονότα τής πρώτης ταινίας, η Ντόρυ αρχίζει να έχει όνειρα με αναμνήσεις της οικογενείας της "Το κόσμημα του Μοντερέυ, Καλιφόρνιας" είναι η φράση που λέει στον ύπνο της, και μαζί με τον Νέμο και τον Μάριλιν, θα ψάξει να βρει την οικογένειά της. Φτάνει στο Ινστιτούτο Θάλασσιας Ζωής τού Μοντερέυ, όπου συναντά μία λευκή φάλλαινα μπελούγκα, την Μπέηλυ, μία φαλλαινοκαρχαρία, την Ντέστινυ, και ένα χταπόδι, τον Χάνκ, που γίνεται ο οδηγός της.

   Η ταινία έχει θέσει ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες στις 17 Ιουνίου 2016, με την Έλλεν Ντετζένερις να δίνει την φωνή της στην Ντόρυ, εκστασιασμένη, αφού εδώ και χρόνια "κυνηγούσε" την Nτίσνεϋ για αυτή την συνέχεια τής ταινίας "Ψάχνοντας τον Νέμο". 

Για την ελληνική έξοδο και μεταγλώττιση δεν έχει γίνει κάτι ακόμα γνωστό. Αν και ελπίζουμε η υπέροχη διανομή που έγινε στην πρώτη ταινία να διατηρηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου