Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ... (AMERICAN HORROR STORY GOES GAGA)























     Ο 5ος Κύκλος της σειράς έρχεται τον Οκτώβριο κι όπως πολύ γρήγορα ανακοινώθηκε, βασική πρωταγωνίστρια θα είναι η Lady Gaga αντί τής Τζέσικας Λανγκ.

    Σε αυτόν τον κύκλο, λοιπόν, θα δούμε όσα διεξάγονται στο Ξενοδοχείο Κορτέζ τής Κόμισσας, την οποία υποδύεται η Gaga, όπως η ίδια ανέφερε ο ρόλος της διατηρείται με σεξ και αίμα και το γάντι που φοράει είναι το φονικό της όπλο. Aν και οι δημιουργοί ρωτήθηκαν για τον αν αφορά σε βρικόλακες, η απάντηση ήταν "προτιμώ να πω 'αρχαίος ιός αίματος' μια μορφή αιμοφιλίας"


   Οι περισσότεροι ηθοποιοί επιστρέφουν και σε αυτόν τον κύκλο, ως επισκέπτες τού Ξενοδοχείου ή ως  υπάλληλοι ή και εραστές/ερωμένες τής Κόμισσας, θα δούμε επίσης και την Ναόμι Κάμπελ σε ρόλο αρχισυντάκτριας τής Vogue, και εννοείται πολλά και παράξενα, που θα διαπιστεύσουν τον τίτλο τής σειράς.



  Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι θα γίνει σύνδεση με γεγονότα τού πρώτου κύκλου τής σειράς με χαρακτήρες του να κάνουν την εμφάνισή τους και έτσι να αρχίζουμε να παίρνουμε μία γεύση για αυτό το οποίο είχε προδιαθέσει ο δημιουργός Ράυαν Μέρφυ ότι όλοι οι κύκλοι συνδέονται με κάποιον τρόπο.


 Δύο teaser εξελληνισμένα:





  Φωτογραφικό υλικό του Entertainment Weekly














ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου