Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΑΡΧΕΓΟΝΟΙ 3ος Κύκλος ΕΡΧΕΤΑΙ [THE ORIGINALS SEASON 3]

Οι Αρχέγονοι, οι πρώτοι βρικόλακες αυτού τού κόσμου, έρχονται να μας παρουσιαστούν με τον τρίτο τους κύκλο φέτος στο CW. 



   Έχουμε δει στους προηγούμενους κύκλους τα αδέρφια Μάικλσον  να έχουν λάβει πάλι την κυριαρχία στην πόλη, να κάνουν πέρα φατρίες μαγισσών και λυκανθρώπων, και τώρα έχοντας κλείσει οριστικά πλέον τις υποθέσεις και με τους γονείς τους και τα όσα θέματα προκλήθηκαν, όπως και με την σατανική τους θεία, τώρα θα έρθουν αντιμέτωπα με τους προγονούς τους, όσους έκαναν βρικόλακες, δηλαδή.

   Ο τρίτος κύκλος μας παρουσιάζει τους ήρωες έξι μήνες μετά τα όσα συνέβησαν στο τέλος τού δεύτερου κύκλου. Όλοι είναι απόμακροι από τον Κλάους, καθώς δεν μπορούν να τον συγχωρήσουν για όσα εκείνος διέπραξε, αν και στο δικό του μυαλό θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι κακό, μιας και έσωσε την ζωή τής κόρης του και απαλλάχτηκε από την Ντάλια, μια για πάντα. Έχει πλέον απομακρυνθεί από όλα και έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα τής κόρης του, ενώ ο Μαρσέλ είναι πάλι κυρίαρχος στην πόλη, η Χέιλυ είναι ακόμα παγιδευμένη στην μορφή λύκου, ο Ελάιτζα είναι εξοργισμένος μαζί του για αυτό, από την άλλη η Ρεμπέκα έχει φύγει (αν και θα επιστρέψει όπως λένε οι δημιουργοί τής σειράς), η Ντιβίνα είναι η κυρίαρχη μάγισσα τής περιοχής, ενώ η Φρέγια είναι πλέον ελεύθερη από τα δεσμά τής Ντάλιας και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Κλάους -με τον οποίο οι σχέσεις είναι πλέον καλύτερες- να εκπαιδεύσει την μικρή Χόουπ στον κόσμο τής μαγείας.

   Η Τριάδα έρχεται στην πόλη και πρόκειται για την ομάδα, που απαρτίζεται από τον πρώτο βρικόλακα που έκανε ο Κλάους, τον πρώτο που έκανε ο Ελάιτζα και τον πρώτο που έκανε η Ρεμπέκκα. Υπάρχει, βέβαια, μια ολόκληρη ομάδα τέτοιων βρικολάκων που δημιουργήθηκαν από τους Αρχέγονους και έρχονται να αντιμετωπίσουν τους δημιουργούς τους υπό τις οδηγίες τής Τριάδας.

   Ο Λούσιεν, προγονός τού Κλάους, γοητευτκός και πανέξυπνος, έχοντας τα χαρακτηριστικά τού δημιουργού του στα σχέδια και την δολοπλοκία, έρχεται πρώτος και παρ΄ότι ίσως είναι λίγο νοσταλγικά στην αρχή, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Κλάους κάποια στιγμή τον παράτησε όπως και έγινε και με όλους στην Τριάδα, μα και γενικά με όσους δημιουργησαν οι Αρχέγονοι. Θα έρθουν, λοιπόν, να ζητήσουν εκδίκηση, γιατί δεν είναι πολύ χαρούμενη με την μοίρα που τους παρέδωσαν.


ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΚΥΚΛΟ:




Η πρεμιέρα έχει καθοριστεί για τις 8 Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου