Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ) [ANT MAN GREEK POSTER AND TRAILER]



Αν και σε πολλές αίθουσες του εξωτερικού η ταινία ήδη κυκλοφόρησε, στις ελληνικές αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου, μιας και το καλοκαίρι δεν είναι εύφορη περίοδος για τους κινηματογράφους στην Ελλάδα.

Οι κριτικές τής ταινίες υπήρξαν κατά πολύ θετικές για την παρουσίαση του νέου υπερήρωα στο κινηματογραφικό σύμπαν τής Marvel, συνδέοντας όπως πάντα τα γεγονότα που έχουμε δει στις προηγούμενες ταινίες με την ΑΣΠΙΔΑ και την ΥΔΡΑ και το πώς ο Χανκ Πυμ (Μάικλ Ντάγκλας), δημιουργός τής στολής και της επιστήμης πίσω από αυτήν , βρίσκει τον  Σκωτ Λανγκ (Πωλ Ρωντ), να κλέψει την στολή, για να μην πέσει στα χέρια τής ΥΔΡΑ.

Στην ταινία βλέπουμε και τον Γέρακα (που πρωτοεμανίστηκε στην ταινία ο "Κάπτεν Αμέρικα: Στρατιώτης τού Χειμώνα", ενώ μετά το τέλος τής ταινίες υπάρχουν δύο σκηνές.

Η πρώτη αφορά στον Χανκ Πυμ, ο οποίος δίνει στην κόρη του, Xόουπ Βαν Ντάυμ, την στολή τής Σφήκας, που ανήκε στην μητέρα της  Τζάνετ Βαν Ντάυμ.

Η δεύτερη δείχνει τον Κάπτεν Αμέρικα και τον Γέρακα να έχουν βρει τον Μπάκι (Στρατιώτη τού Χειμώνα) και λόγω των όσων τρέχουν με την κυβέρνηση (η πλοκή τού "Εμφυλίου Πολέμου") να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Τόνυ Σταρκ , και έτσι ο δεύτερος να λέει πως γνωρίζει κάποιον που μπορεί να βοηθήσει (λογικώς εννοεί τον Άνθρωπο-Μυρμήγκι και έτσι μας δείχνει και το πώς αυτός θα εισαχθεί στην πλοκή τής ταινίας)

(Περισσότερα για την ταινία και εδώ)

Ακολουθούν τα 2 τρέιλερ εξελληνισμένα καθώς και ανάλογες αφίσες τής ταινίας.









Ενώ υπήρξε μία σειρά αφισών για προώθηση και σύνδεση τού "Ανθρώπου-Μυρμήγκι" με τους Εκδικητές.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου