Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Αγώνες Πείνας: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Μέρος 2 (Hunger Games Μοckingjay part 2)

Πλοκή:

Αφού έχει συμβολιστεί ως η "Κοτσυφόκισσα", η Κάτνις Έβερντην και η Περιοχή 13 οργανώνουν μία ολοκληρωτική επάνασταση έναντι τής αυτοκρατορικής Κάπιτολ.



Mε το έθνος τής Πανέμ σε έναν μεγάλης κλίμακας πόλεμο, η Κάτνις (Τζένιφερ Λώρενς) αντιμετωπίζει τον Πρόεδρο Σνόου (Ντόναλντ Σάδερλαντ) σε μία τελική αναμέτρηση. 
Έχοντας στην ομάδα τούς πιο στενούς της φίλους- τον Γκέηλ (Λίαμ Χέμσγουωρθ), τον Φίννικ (Σαμ Κλάφλιν) και Πήτα (Τζος Χάτσερσων)- η Κάτνις ξεκινάει για μία αποστολή με την ομάδα τής Περιοχής 13 διακινδυνεύοντας τις ζωές τους, για να ελευθερώσουν τους πολίτες τής Πανέμ και 
να αντιμετωπίσουν τον Πρόεδρο Σνόου που γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος και με ψύχωσή του την καταστροφή τής Κάτνις. Αν και έχουν πλέον σχεδόν όλη την Πανέμ στον έλεγχό τους οι επαναστάστες, η Κάτνις έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμα δοκιμασία· να νικήσει την πρωτεύουσα Κάπιτολ θέτοντας σε κίνδυνο τούς φίλους της. Τα εμπόδια που θα της τεθούν θα είναι πολύ πιο δύσκολα και επικίνδυνα από οποιαδήποτε αρένα των Αγώνων Πείνας που αντιμετώπισε .



Σκηνοθεσία: Φράνσις Λώρενς





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου